Test – Visco AIR

Vores store topmadras-test fik os på redaktionen til at indse, at Sengefabriksudsalg.dk forhandler et rigtig godt udvalg af topmadrasser, hvor Copenhagen Lurex vandt i den billigste kategori, imens Visco AIR blev test-vinder i den midterste kategori. Derfor har vi nu sat os for at dykke lidt dybere ind i én af deres modeller, nemlig Visco AIR, hvor vi i dette indlæg vil se på, hvorfor denne topmadras er så populær – eller i det mindste forsøge at komme med vores bud herpå.

Hvorfor er Visco AIR noget specielt? 

Visco AIR topmadrassen fra sengefabriksudsalg.dk har i skrivende stund over 675 kundeanmeldelser. I langt de fleste tilfælde er det kun 8-10 % af de købende kunder, der tager sig tid til at skrive en anmeldelse efterfølgende, hvilket indikerer, at over 7000 mennesker formentlig har købt madrassen. Dette er meget højt for et enkelt produkt, særligt når der er tale om en topmadras, hvor udvalget på markedet er rigtig stort. Det gør det ikke mindre imponerende at sengefabriksudsalg.dk faktisk er en forholdsvis ny webshop, der slog dørene op for ca. 1 år siden – ergo har de altså ikke haft meget mere end 1 års tid til at indsamle de mange anmeldelser. Det må siges at være imponerende, og det viser også hvor populær Visco AIR rent faktisk er.

Men hvad er det så, der gør denne topmadras til noget specielt? Først og fremmest er det selvfølgelig selve skumkernen, hvor Visco AIR på deres egen fabrik har konstrueret det de mener er den mest optimale memory skum. I modsætning til andre topmadrasser med memory skum, så slår firmaet sig på at det er nemt at vende sig i Visco AIR, ligesom at det ventilerende betræk betyder, at den ikke bliver alt for varm i løbet af natten – dette har ellers været to af kritikpunkterne, når det kommer til memory skum. Vores test af madrassen indikere klart at Scandinavian Sleep Lab (firmaet bag Sengefabriksudsalg.dk) har lykkedes med ovenstående. Vi fandt ikke topmadrassen for varm, ligesom ens bevægelsesfrihed heller ikke blevet hæmmet (hvilket vi ellers forventede).

Visco AIR er med andre ord ikke bare et PR trick fra et firma, der gerne vil frem i verdenen. Topmadrassen holder rent faktisk, hvad den lover, hvilket man dog også måtte antage, siden salget af den stadig er opadgående (målt ud fra datoerne på anmeldelserne).

Hvordan kan den være så billig?

Prisen på Visco AIR er meget lav sammenlignet med topmadrasser i lignende kvalitet; det er selvfølgelig noget nær umuligt for os at komme med den endelige konklusion på, hvordan det kan sælge SÅ billigt, men ikke desto mindre så vil vi gerne give det et forsøg. Vi her på redaktionen tror, at det skyldes en kombination af flere ting;

  1. Sengefabriksudsalg.dk har ingen fysisk butik = de har sparet omkostningerne til lokaler m.m. hvilket betyder, at de kan tillade sig at tjene mindre pr. enhed end mange andre forhandlere.
  2. Sengefabriksudsalg.dk har deres egne produktionsfaciliteter. De køber ikke igennem en mellemmand, men indkøber selv skum, stof osv., hvorfor de kan holde omkostningerne så langt nede som muligt – “direkte fra fabrikken til dig” som de selv siger.
  3. Volumen – desto flere enheder du sælger, desto mere kan der spares på indkøb, produktionsplanlægning, fragt osv. Et godt flow betyder at de ikke har hundredvis liggende på lager, fordi de sælges så hurtigt.

Kombinationen af ovenstående betyder, at Sengefabriksudsalg.dk spare hvor der kan spares, hvilket kommer dig som forbruger til gode. Dette er vores bud på, hvorfor den gode topmadras Visco AIR kan sælges så billigt.

Udgivet i Billige Topmadrasser, Memory Skum, Topmadrasser Etiket: , , , , ,

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/topmadras-test.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

maj 2021
M T O T F L S
« jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31